One Eye Median ja Reckless Loven mediayhteistyön kulmakivenä on Pete Voutilaisen ja Olli Hermanin ainutlaatuisesti samalla aaltopituudella etenevä kommunikaatio. Pete kuvailee sitä sanoilla cool, helppo ja mukava.  Saamme toistemme ajatuksista todella nopeasti ja helposti kiinni, mikä sujuvoittaa yhdessä tekemistä ja asioiden toteuttamista suunnattomasti”, Pete tiivistää. 
Yleensä prosessi menee niin, että Ollilta tulee idea, jonka pohjalta Pete tekee demon tai draftehdotuksen, jota sitten pallotellaan yhdessä eteenpäin. Pete nauraa ja jatkaa: "Näen kaiken kuvina mielessäni, ja välillä on vaikeaa, kun muut eivät näe samalla tavalla eivätkä ymmärrä, millainen kuvani on. Tuntuu, että Ollilla on pääsy näihin mieleni kuviin."
Alun perin yhteys syntyi Petellä tatuointiasiakkaana olleen Reckless Loven kitaristin Pepen kautta 2020-luvun alussa. Molemminpuolisen tunnustelun jälkeen yhteinen sävel on soinut kirkkaana ja ammatillinen yhteistyö on ollut hedelmällistä. 
Ennen laajempaa yhteistyötä Pete oli jo kuvannut Kulttuuritalolla Reckless Loven keikan, minkä jälkeen hän suunnitteli yhtyeelle fanituotteiden designeja sekä Euroopan kiertueen julisteet, t-paidat ja artistipassit.
Pete korostaa yhteistyön sujuvuuden merkitystä kaikessa tekemisessään: on tärkeää saada työskennellä ammattimaisten, mukavien ihmisten kanssa ja nimen omaan yhdessä. Esimerkkinä hän nostaa Riku Hyötyläisen, joka on toiminut Peten oikeana kätenä ja Art Directorina kaikissa tuotannoissa. Ilman häntä produktioiden kokonaisvisuaalisuus olisi jäänyt puolitiehen. Myös kaikkien yhteistyökumppaneiden rooli on merkittävä.
Back to Top