Videot ja valokuvat viimeisen päälle
One Eye Median nokkamiehellä, monitoimivelho Pete Voutilaisella on vuosien kokemus kuvaamisesta ja videoiden tuottamisesta. Hän on ollut aina kiinnostunut taiteesta, piirtämisestä, estetiikasta ja visuaalisuudesta. 
Hän piirtää yhtenä työnään kuvia ihmisten iholle omassa One Eye Tattoo -yrityksessään. Tatuointi alkoi nuoruusvuosina rakkaana harrastuksena, jota se toki on vielä tänäkin päivänä, mutta siitä tuli myös liiketoimintaa. 
Valokuvaamiseen Pete luiskahti puolivahingossa lukiossa ja on kuvannut siitä lähtien tauotta - ja kehittynyt vuosien mittaan ammattilaiseksi.  Uniikkeja kuvia on kertynyt tuhansia: urbaaneja kaupunkimaisemia, luontokuvia maaseudulta, sukellusreissuilta ja Afrikan savanneilta sekä keikka- ja behind the scene -kuvia musiikkimaailmasta. 
Omassa studiossaan Voutilainen kuvaa lähinnä potretteja ja tilaustöitä. 
Videoiden kuvaamisessa hän on itseoppinut ja videotuotantojen tarve ja kysynnän volyymi kasvavat jatkuvasti. Pete on viime vuosina ohjannut ja tuottanut useita musiikkivideoita kansainvälisille bändeille ja mainosvideoita eri alojen yrityksille. 
Peten tyyli on pelkistetty ja konstailematon, ja uusia kuvausideoita pulppuaa niin vauhdilla, ettei kaikkea ehdi millään toteuttaa! 
Kun yhdistää asiakkaat tarpeet ja niiden pohjalta syntyvän Peten vision, lopputuloksesta tulee takuuvarmasti onnistunut. 
Voutilaisen valokuvat ovat olleet esillä useissa näyttelyissä ja hän toimii mm. Focus Nordicin Suomen-lähettiläänä.
Back to Top